KMMK:n KERHOKIRJE  1 / 2020                                                                                                                         kmmk-r

Hyvää ja aikaista kevättä 2020 kaikille

Vuosi on pyörähtänyt käyntiin ilma jääratoja tai lumicrossia. Viime vuosi kerhomme toiminnassa oli työntäyteinen. Keväiset ”rutiinit” vuosikokouksen ja Kuusenkaristajaisten merkeissä sujuivat jo totutusti ja tähtäin siirtyikin pian kesän kilpailutoimintaan. Saatuamme sopimuksen speedwayjoukkue LRT Racingin kanssa alkoi radan ja rata-alueen kunnostus heti keväällä. Vaikka talkooväkeä aina lisää kaivattaisiinkin, niin tunnollinen ja ahkera porukka löytyi aina talkoopäivänä hommiin. Myös kaupungilta tuli meille apuja radan kunnostukseen kivituhkan ja karhun merkeissä.

Ensimmäinen speedwayn liigakilpailu oli 2.8. ja siinä viimeistään saimme näyttöä kerhojoukkueemme taidoista. Voitto tuli kotiin ja vieläpä ennätysyleisön seuratessa kilpailuja. Jappiukkojenkin ajopäivästä 24.8. sukeutui menestys, sillä toistakymmentä ”papparaista” kierteli hyväkuntoista rataamme. Hyvän liigajoukkuemenestyksen johdosta alkoi näyttää siltä, että parhaan joukkueen järjestettäväksi tuleva liigafinaalikin järjestettäisiin Kuusankoskella. Ja niin myös kävikin 14.9. olleessa kilpailussa kerhomme joukkue varmisti Suomen Mestaruuden. Ja kun ilmojenhaltijakin suosi meitä kohtuudella, niin taas katsomo täyttyi runsaasta yleisömäärästä.

Kerhomme tämänvuotinen vuosikokous pidettiin 28.2.2020 Kyminkerholla. Hallitus säilyi entisellään ja Mikko Niilola jatkaa puheenjohtajana. Hallituksen kokoonpano, kuten muukin kerhomme informaatio on luettavissa KMMK:n nettisivuilta (tiedot kirjeen alareunassa). Vuosikokoukseen osanotto jatkoi ”perinteistä linjaa” noin kahdenkymmenen jäsenen voimalla ja sen jälleen samoissa tiloissa pidettyyn Kuusenkaristajaisiinkin jäi vielä mukavasti porukkaa.

Vaikka tulevalle kaudelle kerhomme ei speedwayjoukkuetta saanutkaan kasatuksi on Kyminkentällä tarkoitus silti päristellä. Tämän hetken maailmanlaajuinen virustilanne saattaa vaikuttaa myös meidänkin toimintaamme, mutta tarkoituksenamme on järjestää ainakin yhdet kansallisen tason speedwayt ja Jappiukotkin ovat jo ilmaisseet mielenkiintonsa Kyminkentän ajopäivästä. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin useammastakin tekijästäkin johtuen ja niitä sekä muuta kerhomme toimintaa voi seurata kerhomme internetistä sivuilta (www.kmmkry.net).

Samoin taas peräänkuulutan talkoohenkistä jäsenistöämme tulemaan kokouksiin ja talkoisiin ja tapahtumiin, joita kauden aikana tulemme järjestämään. Jokaisen panos on kerhollemme tärkeää ja siten saamme tapahtumat onnistumaan ja jatkumoa kerhomme toimintaan.

Tarkoituksenamme on myös järjestää kerhomme ”satapiikki speedwaypyörälle” ajotapahtumia radalla. Siellä voi kokeilla ja saada tuntumaa speedwaystä lajina sekä saa lisätietoa kerhomme toiminnasta ja lajin harrastuksesta. Päivämääriä tulemme ilmoittamaan tarkemmin netissä. Toiveidemme mukaan tällaiset tapahtumat aktivoisivat myös nuoria kerhotoimintaamme, sillä sellaista kaipaamme kovasti.

Kerhomme tiedottaminen on siirtynyt kokonaan ”sähköiselle puolelle”, joten toivonkin taas kaikkien kerholaistemme ilmoittavan sähköpostiosoitteensa meille. Näin tieto tapahtumista ja toiminnastamme tulevat Teille jokaiselle. Mikäli sähköpostinne ovat muuttuneet tai muuttuvat, niin sellainenkin tieto on meille tärkeä. Kiitos siis etukäteen, että pidätte myös meihin päin yhteyttä.

Kerhomme tapahtumia, asioita ja henkilöstötietoja voi katsella nettiosoitteestamme www.kmmkry.net. Ilmoitusasioita kerholle, sekä nuo sähköpostiosoitteenne osoitteeseen kmmk@kmmkry.net, Kiitos!

Moottoriurheilullista vuotta 2020 toivottaen,

Mikko Niilola

puheenjohtaja