LIITY JÄSENEKSI

 

Jos olet kiinnostunut moottoripyöräurheilusta tai olet muuten kiinnostunut järjestötoiminnasta niin liittymällä  KMMK:n jäseneksi voit olla osa toimivaa järjestöä .Kerhomme kaipaa jatkuvasti lisää jäseniä jotka jaksavat tehdä työtä moottoripyörä urheilun hyväksi. Sinun ei tarvitse itse olla aktiivinen moottoripyöräilijä sillä työsarkaa ja iloista yhdessäoloa kilpailujen ym. tapahtumien järjestämisessä riittää jokaiselle omien voimavarojen puitteissa.

Jäsenmaksu KMMK:ssa on 20€/vuosi joten sekään ei liene este liittymiselle. Lähetä sähköpostia osoitteeseen postmaster@kmmkry.net

 

Pyydä lähettämään jäsen hakemus niin saat sen sähköpostin liitetiedostona sähköpostiisi. Täytä se Wordilla , tulosta, allekirjoita ja lähetä osoitteeseen Kuusankosken Moottorimieskerho PL 64 45701 Kuusankoski tai anna se tuntemallesi KMMK:n jäsenelle toimitettavaksi hallituksen käsiteltäväksi niin kerhon  käsittelyn jälkeen ilmoitamme hyväksynnästä  lähettämällä  jäsenmaksun postitse .Voit saada hakemuksen myös perinteisellä postilla. Lähetä osoitetietosi tekstiviestinä tai soita numeroon 0400 745412.