KMMK:n KERHOKIRJE  1 / 2021                                                                                                                                     kmmk-r

Hyvää alkanutta vuotta 2021 kaikille

 

Uusi vuosi on alkanut rauhallisissa merkeissä kun tuo Korona on sotkenut kaikkia harrastus- ja kilpailutapahtumia. Kerhomme kohdalla se tarkoittaa alkajaisiksi, että vuosikokouksemme tulee siirtymään myöhempään ajankohtaan. Seuraamme luonnollisesti kokoontumisrajoitusten purkautumista ja järjestämme kokouksen heti kun siihen on mahdollisuus.

Hallitus ei ole jäänyt paikalleen, vaan toimintaa on pyöritetty tulevia kesän tapahtumia silmällä pitäen. Kerhollamme on jälleen tulevana kautena speedway-joukkue, joka on koottu yhdessä Varkauden Moottorikerhon kanssa ja sai nimekseen Ampias-Ankkurit. Joukkueen rungon muodostavat kerhomme kuskit Tero Aarnio ja Niklas Säyriö ja Varkauden Moottorikerhosta joukkueessa ajaa Jesse Mustonen. Mahdollisena reservikuljettajana on ainakin kerhomme Toni Stenberg. Kerhokohtaisten liigakilpailujen määrästä ei vielä ole tietoa, mutta toiveena liigalla on ainakin yhden kotikisan pitäminen. Joukkueemme tavoitteena on kuitenkin saada yksi kilpailu Kuusankoskelle ja yksi Varkauteen. Kilpailutoiminta ei luonnollisestikaan pysähdy pelkkään liigakisaan, vaan tarkoituksemme on järjestää ainakin yksi joko kansallisen tason, tai Baltic-liigan kilpailu Kyminkentällä. Jappiukkoja ja muuta toimintaa myös järjestämme aina olemassa olevan tilanteen sallimissa puitteissa.

Speedwayrata ympäristöineen on kunnostuksen kohteena heti keväällä sääolosuhteiden salliessa. Radan suoja-aita vaatii perusteellista korjausta ja maansiirtotöitä tulemme tekemään radalta uuden ”huoltotien” raivaamiseksi Sorakuopantielle, sekä katsomo-olojen parantamiseksi. Talkooväkeä tuo kaikki luonnollisesti vaatii ja tulemme ilmoittamaan kerholaisillemme ajankohtia, jolloin radalla touhutaan. Joten tervetuloa jo etukäteen.

Koska mm. henkilöstö- ja jäsenmaksupäätökset siirtyvät vuosikokoukseen, niin kerhomme hallitus esitti jatkavamme saman suuruisella jäsenmaksulla myös tänä vuonna ja sen johdosta jäsenmaksun maksulomakkeet ovat mukana tässä kerhokirjeessä.

Ja toistaakseni vanhaa fraasia, että sitä ”nuorta verta”, jota tietenkin kerhomme kaipaa. Niinpä taas kerran toivonkin nuoremman polven saamista jäsenistöömme kerhoomme. Mikäli on tiedossa moottorihenkisiä kavereita, niin kyselkääpä heitä tähän kerhotoimintaamme mukaan.

Kerhomme tiedottamine on kokonaan ”sähköiselle puolella”, joten toivonkin kaikkien kerholaistemme ilmoittavan sähköpostiosoitteensa meille. Tällä tavoin tiedot tapahtumista ja toiminnastamme tulevat Teille jokaiselle. Mikäli sähköpostinne ovat muuttuneet tai muuttuvat, niin sellainenkin tieto on meille tärkeä. Kiitos siis etukäteen, että pidätte myös meihin päin yhteyttä ja luonnollisesti kerhomme tapahtumat tulevat silloin tuoreeltaan myös Teillepäin.

Kerhomme tapahtumia, asioita ja henkilöstötietoja voi katsella nettiosoitteestamme www.kmmkry.net. Ilmoitusasioita kerholle, sekä nuo sähköpostiosoitteenne osoitteeseen kmmk@kmmkry.net, Kiitos!

 

Moottorihenkistä vuotta 2021 toivottaen,

Mikko Niilola